Hakkımızda

Özinan Asansör Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, 1979 yılında Seyfettin Özinan tarafından kurulmuştur. Asansör, tasarım, imalat, montaj, revizyon, son kontrol faaliyetleri ve aylık periyodik bakım hizmetlerini aynı anda sürdürmekte olup, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla 7 gün 24 saat arıza bildirim servisimiz ile merkezi Samsun’ da bulunan şirketimiz, Atakum ve Amasya şubeleriyle çevre illerde de faaliyet göstermektedir.


Devamı

TANITIM KATALOĞUMUZ

Yaptığımız her asansörün yaşam taşıdığı bilinciyle daha hassas ve güvenilir bir biçimde titiz bir çalışma gerçekleştirmedeyiz.

İndir

Sık Sorulan Sorular

Asansörü monte eden veya onun yetkili servisinin, monte edilen asansör için aylık bakım ve servis hizmetlerini vermesidir. Bina yönetimi ile asansörü monte eden veya onun yetkili servisi

Devamı

İlgili yönetmelikler gereği bakım ve servis hizmeti aldığınız firma yetkili olmak zorundadır. Yetkisiz bir firma ile bakım sözleşmesi yaptığınızda hiç sözleşme yapmamış sayılırsınız...Devamı

 

Devamı

Kaba inşaat bittikten sonra sıva başladığı esnada asansör firmasıyla anlaşma yapmak doğru zaman olacaktır

Devamı

Evet mümkündür ama risklidir. Şantiye elektirği ile kullanım esnasında oluşan tüm arızalar garanti kapsamındadır

Devamı

Asansörlerinize uzman kontrol mühendisleri tarafından yapılan test ve denetimler sonrasında, can ve mal güvenliğiniz için yüksek risk taşıyan ve en kısa sürede giderilmesi gereken uygunsuzlukların tespit edildiği güvensiz asansörlere iliştirilen etikettir.

Devamı

Devamı
Özinan Asansör

25 Farklı Ülkeye İhracat Yapıyoruz

0+

Yıllık Tecrübe

0+

Kurumsal Müşteri

0

Ülkeye İhracat

Referanslarımız

KURUMSAL 
REFERANSLARIMIZ